UNA DE LES NOSTRES – TV3

Dirección de esta mini serie de entretenimiento factual para TV3, protagonizada por Laia Palau, Aitana Bonmati, Ari Sanchez, Laia Sanz y Anni Espar, producida por Lavinia Audiovisual. Primera temporada, 5 capítulos (50min) HD

ClienteLAVINIA AUDIOVISUAL
Fecha2023
Enlaceccma.cat
Categoría, , ,

“Una de les nostres” és un programa de TV3 produït per Lavinia Audiovisual que té l’objectiu de visibilitzar l’esport femení i les esportistes d’alt nivell que tenim a casa nostra, a més de posar en valor la gran quantitat de clubs d’esport base que es troben repartits arreu del territori. A cada episodi, una atleta tornarà al club on es va iniciar en el seu esport, i allà coneixerà un grup de nens i nenes amb qui compartirà una intensa jornada a dins i fora del terreny de joc. Al final del dia la nostra protagonista s’haurà d’afrontar a la difícil decisió d’escollir a tres d’aquests nens i nenes. Els afortunats acompanyaran a l’esportista a viure des de dins un entrenament professional i un partit amb el seu equip; una oportunitat única que permetrà a la canalla entendre com és la vida d’una esportista professional. 
Les protagonistes d’”Una de les nostres” són la jugadora de bàsquet Laia Palau, la futbolista Aitana Bonmatí, la jugadora de pàdel Ari Sànchez, la pilot Laia Sanz i la waterpolista Anni Espar.